Ιδιαίτερα Υλικά Για Μοναδικές Δημιουργίες

Η εταιρεία

Η εταιρεία μας έχει εδραιωθεί στην αγορά ως προμηθευτής ιδιαίτερων, καινοτόμων και πρωτοποριακού design υλικών, με εφαρμογές στον επαγγελματικό και στον οικιακό τομέα.
Η πολυετής εμπειρία μας και η εμπιστοσύνη των πελατών απέναντί μας χτίστηκαν στη βάση του σεβασμού στις τεχνικές προδιαγραφές και στην απαρέγκλιτη πειθαρχία στο τρίπτυχο κόστος-χρόνος-ποιότητα του κάθε έργου.
Η διαρκής έρευνα για νέες αρχιτεκτονικές τάσεις, υλικά και τεχνικές στην παγκόσμια αγορά και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού και των συνεργατών μας αποτελούν τα απαραίτητα εχέγγυα ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε και στις πλέον υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας.
Τα έργα που έχουμε ολοκληρώσει σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και οι διαχρονικές συνεργασίες μας με κορυφαίους Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές και Τεχνικές Εταιρείες, αποτελούν εγγύηση για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών και των έργων μας στο μέλλον.

Οι εφαρμογές

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υλικά και πλήρως καθετοποιημένες υπηρεσίες σχετικά με την ανακαίνιση Ξενοδοχειακών Συγκροτημάτων, Χώρων Μαζικής Εστίασης και Διασκέδασης, Κινηματογράφων, Γραφείων-Εκθεσιακών Χώρων, Πλοίων-Θαλαμηγών, Νοσοκομείων καθώς και Κατοικιών.

Προϊόντα

Δάπεδα
Δάπεδα
Panels
Panels
Ταπετσαρίες Τοίχου
Ταπετσαρίες Τοίχου
Μοκέτες
Μοκέτες
Υφάσματα-Σκίαση
Υφάσματα-Σκίαση
Χαλιά
Χαλιά